Empresa

A CSolar dissenyem, fabriquem i proveïm tot tipus d'estructures de suport en el sector de les enegíes renovables. Especialment innovadors en el disseny i càlcul d'estructures pera instal·Lacions de plaques fotovoltaiques i tèrmiques.

Ubicada al Parc Tecnològic Nord de Barcelona, CSolar desenvolupa la seva activitat tant en la fabricació i distribució, com en el I+D. EL nostre equip d'especialistes el componen Enginyers de Camins, Enginyers Industrials, Arquitectes i Instal·ladors amb una amplia experiència en el sector.

Volem oferir-li un servei integral per que no es preocupi a l'hora d'adquirir una estructura, començant per una oferta detallada, entrega de tots els materials, muntatge i certificats corresponents. A més d'estrcutures fetes a mida, destaquem els nostres serveis d'assessorament abans, durant i després de l'instal·lació per mitjà dels nostres tècnics.

El nostres objectius en I+D, busquen noves solucions que facilitin el muntatge i augmentin la seguretat i durabilitat de les instal·lacions fotovoltaiques.

csolar_es @csolar_es ya estamos en la inauguración del #MIRECWeek https://t.co/j2SQIv6YZ6
csolar_es RT @suelosolar: A un año del corte de luz... y aquí seguimos! https://t.co/97ThO88QDI https://t.co/4ckVARg0YW
csolar_es Suministramos más estructuras para #autoconsumo #fotovoltaico. En este caso nuestro sistema inclinado CSI con fijac… https://t.co/R0ZtJjah4f